Ni väljer...

Antingen lägger jag in lite bilder från festivalen dag-för-dag. Eller så gör jag ett inlägg med bara bilder från festivalen, som ett collage. Vad tycker ni?

Tillbaka än en gång

Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet! Jag HAR dåligt samvete över det också!!!
Mycket har hänt och jag ska försöka uppdatera er så gott som möjligt, men inte idag.
Räkna inte med att jag uppdaterar förens om 2veckor! Har lite på gång om vi säger så ;) Sen ska jag bättra mig! Har hört att vädret ska bli lite sämre dessutom så då kanske det blir lite mer tid framför datorn än det varit under denna värme!
Ni som orkar hålla ut och vänta på mina inlägg lovar jag att inte blir besvikna! Har inte glömt allt som hände under festivalveckan, helgen som var drog jag från stan och snart sticker jag igen. Så det finns flera inlägg som ska publiceras och andra som kommer att skrivas! :) Ha tålamod!


Tillbaka igen

Nu är årets Peace & Love festival slut :( Men värmen har inte gett sig än.. Är mycket därför det inte blivit något blogginlägg än. Det är helt enkelt för varmt att sitta framför datorn! Och för fint väder!
Jag har inte glömt bort er, inläggen om helgen kommer! Men nu är den sista semifinalmatchen prio ett, Tyskland-Spanien, fortfarande 0-0.. Spännande! :)

RSS 2.0