Kvällens film

Varje söndag kollar jag och grannen film, och denna kväll blev det en riktig klassiker. En Disney klassiker :)

Skönheten och Odjuret


Helgens shopping

 

Den här gången blev det två ljushus, en dvd-box med Babar, en hänglykta, en ljuslykta, 4st pocketböcker och en klänning och sen lite annat som inte är värt att visas upp :P


Skogsmulle

Igår var jag och mamma ute i skogen och lallade :) Vi plockade kottar och sånt skoj som man kan använda i sina blomgrupper. Var jättevackert väder, lite kallt men det hör till! Jag gick runt där i mina stövlar och visslade för mig själv (jag kan inte vissla :P) och hade väldigt trevligt! Jag borde försöka ta mig ut i skogen oftare, är mysigt där :)
Har inte gjort någon blomgrupp än, men när jag gjort det lovar jag att ni ska få se hur det blev!


Bumbibjörnarna

Ett av mina favoritprogram när jag var liten var Bumbibjörnarna. Och nu visas det varje morgon kl.9.00svt 2 :) Så nu vet ni vad jag vaknar till varje helg! Och det är helt underbart!

 


Lite nytt

Här kommer lite av mina inköp jag gjort på sistone. Försöker uppdatera er nu eftersom jag varit så dålig på det! Förlåt än en gång!



Kort och gott, en kattmatsburk, 2stora ljuslyktor, en modern grytlapp, en ängel i en glaskula, Håkan Hellströms bok, ett par täckbyxor, min älsklingsparfym, en väska och ett par skor.. Vet att jag har missat lite, bl.a. en bakbok, men jag tror ni klarar er med det här va?! ;)

Varnar känsliga läsare!

Se här så det kan gå...


.. om inte haspen är på! :P








(Det är min fot, eller häl rättare sagt!)

Välkommen hem!

Så här såg det ut i köket när jag kom hem från jobbet idag...

Mina små monster måste haft väldigt roligt hoppas! :P


Helgen är här!

Nu äntligen är det fredag! Har tagit lite kort, som jag lovat, på nyinköpta grejer samt sånt jag donat med här hemma. Så nu under helgen kommer jag dela med mig av dom :) Men räkna med mer.. Har stora planer på g! :D

Min vecka..

Måndag: Jobb, handla mat, laga mat
Tisdag: Jobb, träning
Onsdag: Jobb (från 7-18!)
Torsdag: Jobb, träning
Fredag: Jobb, bilfix, tvättid

Jag är fullbokad! Har dessutom planer på lördag och söndag men jag vågar inte skriva ut det än för det hinner ju ändras :P Jag ska också få in en kort vända till Kupolen, ev på torsdag innan träningen, ringa sjukstugan, måla stolen och självklart alla andra hushållssysslor (diska, städa)! Denna vecka känns inge bra, är långa dagar på jobbet med! :P Huuu!!

Kort blev långt

Idag drog jag på mig långbyxorna för första gången efter sommaren. Har haft shorts på jobbet tidigare, men det har blivit lite för kallt för det nu. Sorgligt nog! Föresten, så har jag hört att vissa redan dragit på sig långkalsonger! Kanske lite väl tidigt, är det inte!? :)

Finally!

Ikväll 19.00kanal 5 är det äntligen dags för "Gossip Girl" igen :D Som jag längtat!


Smått upprörd!

Det var meningen att jag skulle tvätta ikväll, men när jag går ner till tvättstugan och går in i tvättrummet så står två vita fina skyltar där med texten "TRASIG"! Hur fan kan bådasönder samtidigt och varför kommer ingen och lagar dom!? Jag vet att dom ringt och felanmält, så varför händer inget? Det borde prioriteras rätt högt tycker man eftersom det är väldigt många som är beroende av tvättmaskinerna plus att inte alla kan de tider som erbjuds. Så nu får min tvätt helt enkelt ligga och ruttna till nästa helg. KUL! (Hoppas ni fattar ironin!)


RSS 2.0