Träning träning träning

Körde mitt första pass på säkert 2veckor nu. Hade ingen lust alls till en början men när man väl kom dit var det bara att bita ihop och köra på. Och det var verkligen kul! Jag tog det iofs lugnt men jag är ändå helt slut i kroppen! Kommer nog inte ha någon träningsvärk imorgon, hoppas inte det iaf :P Har sovmorgon imorgon så jag tänkte gå upp i tid och hinna dra ner till gymmet innan jag börjar. Har slagit vad med pappa om 100spänn.. Så nu jäklar :D Hoppas jag är lika laddad då bara som jag är nu :P


Fikadag

Efter jobbet kom JG förbi och hälsade på :) Sånt gillar vi! Så vi satt och fikade och tiden bara rann iväg, han gick nyss :P Men det var jättetrevligt och förhoppningsvis hinner vi ses lite mer nu när han är i stan några månader till.
Några bilder kommer inte läggas upp på bloggen idag.. Kanske imorgon, är lite uppbokad denna vecka så räkna inte med allt för många inlägg per dag :/ Men jag gör mitt bästa!
Som alltid, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)

Shopping och städning

Idag började jag dagen med shopping :) Är ute efter en ny kattlåda men det var slut på 2 av 2 ställen så då åkte vi vidare mot Tulavippan. Där hittade jag mycket roligt! 2kuddar, en jacka, ett hjärta att hänga på väggen, en tavla, en Miranda-nalle (jag samlar på dom) och 2 hyllplan :D
När jag kom hem sen fick jag kattvakt så jag donade själv här hemma med bara ett monster kvar i lägenheten. Städade upp i hallen och städade i min skogarderob. Man måste ju göra plats för alla nya par skor man köpt på sistone :) Så blev det matlagning så man fick några matdosor till veckan och sen har man småplockat. Är verkligen jättenöjd med min städning! Har fått mycket gjort, och hoppas att hinna och orka mer i veckan.
Vill ni se bilder på lite av det jag gjort? Isåfall tar jag kort och lägger ut i veckan.. Ni bestämmer :) Nu ser jag på Amerikansk fotbollkanal 10. Måste ju hålla igång så jag lär mig :) Är mycket konstigt att lära sig så det kommer ta sin lilla tid. Men det är kul att titta på som tur är :)

Full fart än

Gott folk, jag är tillbaka! När man kom hem var man proppmätt näst intill spyfärdig, mätt var jag! Men när det gick över så har jag pysslat fram och tillbaka. Jag har bl.a. satt upp ett hjärta på väggen inne i sovrummet :) Blev jättesött! Och sen har jag städat bort grejer från min kista jag har i vardagsrummet.. Så visst händer det grejer även på kvällstid. Ska försöka dona en stund till innan sängen kallar.. Blir inge mer inlägg ikväll, så godnatt med er så hörs vi imorgon igen!

Natti natti!

Middagspaus

Som ni redan vet storstädar jag här hemma och jag började dagen i tvättstugan. Efter det har jag hunnit med en hel del, dammsugning, svabbat golven, bäddat rent i sängen, diskat, satt upp en tavelhylla med hjälp av pappa, gått igenom lite kläder som ska skänkas bort, varit på kattutställning samt donat med småsaker och annat skoj. Men jag är långt ifrån klar :P Men nu prioriterar jag mat! Det bjuds på tacosLyckan, så dit åker jag snart och mumsar! :)


I'll be back!

En sanning

"I min garderob hängde alltid tre storlekar. De till vänster som jag skulle ha när jag hade gått ner i vikt. De i mitten som oftast passade och sedan de till höger som jag behövde ta till när vikten hade smitit upp för att jag inte orkat hålla emot suget och den ständiga hungern."






Hur många känner igen det här mer än jag?

Katter överallt

Har varit på kattutställning och gissa hur många katter jag tog med mig hem!? Ingen! :( Men i tankarna finns allihopa! Dom är för goa alltså! Det är tur man har två underbara monster här hemma :) Men visst blev man sugen på att skaffa en till! En Doris kanske!? :)

En sak avklarad

Nu är jag klar i tvättstugan. Ikväll blir det att bädda rent i sängen och imorgon får man hoppa i sin nytvättade morgonrock :D Kommer sova riktigt gott inatt :) Nu ska jag dammsuga och svabba köksgolvet så jag kan lägga på den nytvättade mattan.. Inte bara kläder den här gången som har blivit tvättade, visst är jag bra!? :) Hehe!

God morgon! :)

Vädret är inte okej, men jag är laddad för dagen ändå! Igår kom MN förbi och tog ett glas vin med mig så det blev lite sent :) Men det var det värt! Fick lite gjort som jag hade tänkt och idag ska jag ta reda på ännu mer! Jag börjar dagen med tvättstugan :P Därför jag är uppe med tuppen! Och nu så blir det frukost.. Vad ska ni göra en regning lördag som denna?


Ett litet avbrott

Nu är Håkan slut :( Men kvällen tar inte slut för det.. Blir ett kort avbrott på min fredagskväll för Idol börjar strax och det vill jag gärna se. Och sen fortsätter jag med den bästa Elvis Presley :) Han är kärlek! <3


Fredag!!

Nu är jag på gång! :)
Håkan Hellström spelar för fullt och snart öppnar jag vinaren! :)
Ha en underbar kväll allihopa! :)


Harry Potter

Nu har jag sett trailern för den nya Harry Potter filmen, "Harry Potter och dödsrelikerna" del 1. Den har Sverige-premiär 19november och det enda jag kan säga är att det var på tiden! :) Längtar!

Helgen är planerad

Nu har jag setat och planerat min helg så jag får saker och ting gjort! Så nu ska jag samla så mycket energi som det bara går till imorgon eftermiddag.. Och hur gör man det? Jo, efter jobbet tar man en lång och härlig dusch och fräshar till sig med bekväma kläder. Öppnar en vinare och sätter på Håkan Hellströms dvd från Peace&Love festivalen 2oo9 och sen kör man :) kommer man i stämning.. Tro mig!!

Dalmål :)

För en stund sen ringde jag ComHem för att säga upp ett abonnemang och kom fram direkt. Annars är man van vid att få stå i telefonkö hur länge som helst, så det var ju skönt att slippa för en gångsskull :) Hur som helst, när hon svarade så ursäktade hon sig för dom hade dataproblem så jag skulle få dröja kvar i telefonen en stund. Och när vi gjort så två gånger, hon ursäktade sig och jag väntade, så sa hon plötsligt "Du har sån härlig dialekt!". Jag började småskratta och sa tack :P Vad ska man säga? Blev så paff! Hehe! Jag blev glad iaf :)

Sommaren är inte över än

Glömde berätta om mitt sms jag fick igårmorse när jag cyklade till jobbet...

"Du inser att det är 5 grader ute och shorts tiden är sedan länge förbi"

Hehe, då blir man glad! :) I mitt jobb är den tiden egentligen aldrig förbi, för man jobbar sig varm! Då blir det alldeles för varmt med långbyxor! Iaf än så länge.. Tråkigt att jag inte såg SH som skickade smset till mig, men vi stöter väl på varandra en annan gång och jag får chansen att försvara mig :P

Två efterlängtade paket

Igår hämtade jag ut två stora paket fyllda med grejer som jag beställt :) I det första var det fyra handdukar med tomtemotiv på till jul :) Hehe, och så var det en ljusbricka. Och i det andra paketet var det tre böcker, en kokbok och två självbiografier. Jag älskar läsa självbiografier, framför allt musikers. Så den här gången var det Broder Daniels och Anthony Kiedis böcker som kom i mina ägor.



Feeling NOT hot!

Som ni redan vet är jag jätteförkyld, och nu har jag fått ont i magen också! Hela veckan har jag väntat på febern men den lyser med sin frånvaro.. Skulle vara bra om den kom nu när jag redan är krasslig så jag kunde vila upp mig riktigt. Men icke! Så jag får väl kämpa på, både här hemma och på jobbet, tack vare den feberfria förkyldningen! :/

Premiär för skorna

Mina nya favoritskor :)




SM-final

Så, nu kommer som utlovat inlägget om SM-finalen i Amerikansk fotboll som stod mellan Carlstad Crusaders - Tyresö Royal Crowns. Det var de åttonde året som Karlstadslaget var i final och äntligen fick sitt guld :) Redan efter periodspaus stod det klart, 24-0. Men slutresultatet blev tillslut 37-15. Och självklart gjorde min vän JG en touchdown dagen till ära :) Han var jättebra!stolt över honom! :) Hehe! Han är med en kort sekvens i filmsnutten nedan, nr 10 i det svarta laget.
Det var första gången jag såg amerikansk fotboll live, annars har man ett snuttar av det i filmer, men jag blev helt såld. Till en början förstod jag ingenting vad som hände så det var tur MT var med och kunde förklara. Och i slutet av matchen hängde man med rätt bra. Men det är verkligen kul att se live! Jag kommer garanterat att närvara vid fler såna matcher! Iaf så länge JG spelar :P När man skulle krama-grattis blev man nästan lite rädd, han var enorm i sin utrustning! :) Men han passade jättebra i guldkepa och guldmedalj runt halsen! Tyvärr glömde jag ta kort på honom, jag vet jag är sämst, men har andra kort som ni kan få njuta av istället samt ett litet ihop klipp :)




SM Final Senior 2010 from EnperiEntertainment on Vimeo.


Ni får vänta..

Sorry alla kära läsare men jag mår inte alls bra och tänker därför bädda ner mig nu. Vilket leder till att blogginlägget om dagens händelser får vänta till imorgon istället. Hade lovat er det idag, men jag är jätteförkyld och känner mig febrig så just nu lockar sängen lite mer.. Hoppas ni orkar vänta en dag till!?! Sov så sött! Vi hörs imorgon! :)

En liten tripp

Imorgon bär det av mot Karlstad :) Jag och MT ska ner och se SM-finalen i Amerikansk fotboll. Och är ni nyfiknavilka som möts och hur matchen gick får ni hålla er till imorgonkväll! Ni är välkomna tillbaka då, för nu ska jag bädda ner mig och ladda kameran inför morgondagen! Ses då, natti natti!

Det gäller att läsa mellan raderna och se bilder

Efter ett besök hos mamma och pappa så ska mamma skjutsa hem mig. Vi går mot bilen..
"
Jag: Det är rätt milt ute.
Mamma: Ja, det är milt. (Paus) SKITkallt!

"

..och mamma springer till bilen! :P

Music Maestro!

Här kommer några av mina favoriter just nu!



Jimmy Eat World - The Middle



Counting Crows - Mr. Jones



Train - Drops of Jupiter



John Mayer - Free Fallin'



Amanda Seyfried - Little House



Simon and Garfunkel - The Boxer



John Legend - Save Room





Ojojoj, så det ekar

Jahapp, då är man hemma efter en lång dag på IKEA. Bilen var fullproppad med allt från a till ö :P Började shoppingen med en frukost och sen satte vi igång. Min fina inköpslista som jag skrev igår gjorde ingen nytta, för dom grejerna fanns inte :P Så var det med det. Men jag lyckades ändå få ihop massor och lite till ;) Här kommer en lång lista på grejer jag köpte...
  • 5 ramar
  • Gardiner
  • Lampskärm
  • Väckarklocka
  • 2 vita lådor
  • Muffinsformar
  • Tekanna
  • Miljontals ljus i olika former, höjder, färger
  • Tvätthängare? (heter det så?)
Och sen självklart lite annat onödigt/nödvändigt jox.
När vi var klara inne på IKEA drog vi mot köpcentret. Där shoppade jag också loss. Var riktigt kul att hitta så mycket, var längesen jag shoppade så! :) Det var på tiden kan man säga. Här är lista nr 2...
  • 2par skor
  • Vinterjacka
  • Leggins
  • Ring
  • 3par skjortor
  • Linne
  • Stickad tröja
Så nu MÅSTE jag gå igenom garderoben och rensa ur! Har en hel del redan som ska bort men jag kan få ihop mer som jag inte använder längre. Ut med det gamla och in med det nya :) Är jättenöjd med dagens inköp! Nästan så man längtar lite till vintern, men först hösten! Tror jag måste försöka få in en långpromenad i veckan så jag får visa upp mina nya grejer samt röra på mig :)
Mår bättre idag, tror det har något att göra med shoppingen :P Det är min medicin! Dyr, men värd varenda krona! :)


God natt!

Nu tänker jag bädda ner mig och förhoppningsvis somna rätt fort. Känner att jag behöver det inför morgondagen! :) Får önska alla en godnattssömn och en trevlig morgondag! Jag återkommer imorgon med inköp och eventuella galenskaper! Natti natti!


Snart är det klart

Idag var jag och röstade, så nu har jag sagt och gjort mitt! Hoppas ni andra där ute också är duktiga och går och röstar. Soffliggare kan ni vara efter valet! :)


Mot IKEA

Imorgon drar jag till IKEA. Och ärligt talat så vet jag inte om jag ser fram emot det eller inte. Förlåt mamma, men det är sanningen. Jag åker nog bara med för att få komma bort. Jag älskar ju att shoppa iaf, så det är bäst det finns bra med utbud!

Skit seg fredag

Jag vet inte om jag kan säga äntligen helg. För denna fredag har varit otroligt seg! Jag jobbar nog hellre än är hemma just nu! Eller ligga i koma i en vecka eller två skulle just nu inte heller kännas helt fel. Tråkigt nog men sant! Det är så jag känner..
Eftersom det bara är skittv ser det ut att bli en film, men vilken har jag ingen aning om. Har ni nått bra förslag?

Ps! I Love You

En bild säger mer än tusen ord

Se filmen!

Nätshopping

Fick ett mejl från Jotex att dom fått in julsaker nu. (Jag vet, det är otroligt tidigt, jätteföööör tidigt med jul nu, men jag är som jag är :P). Och jag ÄLSKAR julen så jag kunde inte hålla mig! Satt och granskade allting in i minsta detalj och så tröck jag på beställ-knappen :P Så enkelt är det!


Det sket sig

Det där med nya tag får jag prova på imorgon igen eller nästa vecka. För idag gick det inte alls! Till en början plockade jag bort lite saker från vardagsrumsbordet och i köket men sen dog det ut. Och dessutom fick jag besök av min kära mamma så man höll henne sällskap.
Vart har min ork tagit vägen? Jag orkar ingenting längre...

Ny dag, nya tag..

.. läste jag precis på en annan blogg. Så varför inte prova det tänkte jag!?? När man redan är nere så kan det inte bli värre. Man kan väl ändå inte bli mer än nere? Usch, detta kommer inte bli bra! Vart ska man börja då? Och vad ska man göra? :S Har jag tagit mig vatten över huvudet nu? Shiiiit!

Min kväll

Så här ser kvällen ut.. Först en lång dusch och sen blir det film. Och inte vilken film som helst utan, Ps! I Love You. Har aldrig sett den och känner att nu är det dags. Så får man se något bra och gråta ur sig lite :) Tycker det passar mig ikväll! Hur ser er kväll ut?


Snacka om negativ!

Jag har världens tråkigaste liv! Och då hör jag röster i huvudet som säger "det blir vad man gör det till"! Och rösterna har helt rätt! Men har man ingen livslust så har man inte. Jag kommer ingenstans, trampar i samma spår hela tiden! Ingenting går som jag vill! Fyfan va kass jag känner mig! Nu vill jag bara skrika mig trött, så less är jag!

Känns inte bra

Min fot mår inge bra! Det gick inte bra på jobbet och det gick inte bra på träningen :( Jag skulle aldrig tränat för nu har jag ondare.. Men är huvudet dumt får kroppen lida! :(



Posttrampet Öland 2o1o

fredagmorgon bar det iväg mot Öland. SG hämtade upp mig och MN och sen åkte vi och hämtade upp HA. Två cyklar och många fullproppade väskor senare var vi på g. Åkte vi fel, det får ni aldrig veta :) Hittade vi dit, självklart :) Funkade gps:n, njeaaa :P Fika paus, of course :) Mat paus, på IKEA i Kalmar :) Det var en rolig resa med någon liten tupplur till och från :P Vi kom fram runt 18-tiden och det var bara att lasta ur grejerna och sen vidare mot en mataffär för att handla frukost. Sen tog vi en liten rundtur för att se vart starten gick och festen skulle hållas. På vägen hittade vi den bästa affären någonsin, PUMP :D Hehe, och självklart jobbade en heting där :)
Blev en lugn kväll med tv-tittande och under natten dök dom andra tre upp, dom hade åkt buss. På morgonen blev det frukost och sen iväg mot cyklingen. Vädret var helt okej, solen kikade fram flera gånger :) Det var en skön cykeltur! När vi var klara tog vi oss hem och började fixa oss inför festen.. Blev inte alls så stressigt som jag trodde det skulle bli!
Maten som bjöds var god förutom kroppkakorna, fyfan! Nu har man smakat på det och aldrig mer säger jag. Ingen höjdare! Mätt i magen och någon öl senare så blev det dans med J :) Var ett stort dansgolv och ett litet i en annan byggnad bredvid. Jättemysigt ställe!! Men tyvärr så pajjade min mobil, okej jag råkade tappa den! Så det blev tidig hemgång. Jag fick lov att ta fram kameran och ta kort så det lyste upp vägen, det var kolsvart alltså! Man såg ingenting! Och det var inte asfalt hela vägen heller utan grusväg också med gropar. Så där gick man, i klackargropig väg i blindo. Inte konstigt att man fick ont i fötterna så sista biten gick man barfota! När man sen kom hem hade man världens skavsår på ena foten, kul!
På morgonen funkade fortfarande inte mobilen och foten värkte som bara den! Inte kunde jag sova heller, hörde HA packa och dona men orkade inte gå upp. Till slut gav jag upp och gick och la mig framför tvn istället tills dom andra vaknade och det var dags att packa och åka hem. Jag och MN tog bussen med dom andra. Så runt 18 var vi hemma i Borlänge igen efter en lång busstur! Men det var trevligt! :) Jag har haft en jätterolig helg och längtar tills nästa gång man ska iväg igen! :)




Ps. Min mobil är igång igen ;) Den ni!

Posttrampet Öland 2o1o

 


Inläggstorka

Nu kommer ni få ännu en helg helt utan inlägg, hoppas det inte gör allt för mycket. För jag ska nämligen till Öland, åker på fredag och kommer hem på söndag. Så ni har något, förhoppningsvis, kul att se fram emot att läsa och kanske till och med se :) Ska försöka vara duktig och ta kort också! Jag glömmer alltför ofta bort det, skärpning jag vet!
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :P

StädSöndag

Jag fortsatte med min städning. Man kan säga att jag är en sån som har ordning i oredan, men vill ha rent och snyggt. Vilket kan vara svårt ibland för tiden räcker inte alltid till :P Plus att jag har två till här hemma som är bra på att stöka till! Till eftermiddagen kom mamma och pappa förbi, pappa skulle hjälpa mig med att sätta upp lite grejer på väggarna. Jag äger nämligen ingen borr och tar chansen när jag har den att utnyttja min snälla pappa :) Han satte upp en väggljusstake och en hängljusstake. Sen var det meningen att han skulle sätta upp en lampa också, men den passade inte så jag får helt enkelt köpa en annan lampa ;) Tråkigt :P Hehe! Tusen tack för hjälpen iaf! Det blev jättebra!
Till kvällen cyklade jag och MN till Sibylla och handlade mat, och sen hem till mig för våran myssöndag. Kvällens film blev "Gudfadern", ingen av oss hade sett den och nu efterråt så är jag glad att vi valde den. Den var bra! :) Och en klassiker, så dom måste ju ses!





ShoppingLördag

Dagen började tidigt med att mamma hämtade upp mig och vi drog iväg på den så kallade "kärringrundan" :) Vid första stoppet träffade vi på mormor så hon gjorde oss sällskap en stund! Jag hittade 5ljuslyktor och en pocketbok. Sen drog vi vidare mot nästa affär och där hittade jag en spargris. Vips så hann vi inge mer för jag skulle träffa MN runt 11 så det blev raka vägen hem. Jag och MN promenerade ner på stan och besökte både Majsan, bibblan och systemet. Fick mycket gjort på kort tid kan man säga. Och när man kom hem för andra gången hann man sätta sig ner i 10min och sen var det bara att springa ner igen. Mot Tulavippan med MN, mormor och mamma :) Där hittade jag massor.. Hehe! 3ljuslyktor, 2 tepåsefat, 1 hängljuslykta och hmm.. Nu kommer jag inte ihåg om det var nå mer. Men det var inte så lite iaf :P Snacka om att man var trött när man kom hem! Men ändå satte jag igång och städade här hemma, vilket var nödvändigt, och jag fick mycket gjort :)
Blev mat hos mamma och pappa igen och det tackade jag inte nej till. Skönt att slippa ställa sig vid spisen efter en sån här dag :) Och där blev jag kvar...

FotbollsFredag

Jag och min bror var hembjudna till Lyckanmat och fotbollstittande, och båda två var lika snabba på att säga JA :) Så kvällen började med tacos, MUMS! och sen vidare mot soffan och matchen Sverige-Ungern. EM-kvalet är igång och alla matcher är viktiga att vinna! Matchen var helt okej och det bästa var att Sverige vann med 2-0 :D Vi hade en jättetrevlig kväll! Händer inte ofta att hela familjen är samlad, 4personer och 4katter :) Underbart! Kärlek <3


Massa nytt

Nu kommer inläggen hamna i oordning, men jag börjar med måndagen och tisdagen, sen får ni läsa om helgen i de andra kommande inläggen.

Igår hade jag fullt upp med pluggproblem som behövde ordnas och redas ut. Mamma var förbi på en snabb visit och vi var lika trötta båda två. Så det var skönt när klockan slog 20.00 för då var det premiär för "Ullared" säsong 2 på kanal 5. Efter det bäddade jag ner mig i sängen och slocknade direkt!
Idag var det träning. Tror inte det blir någon jätteträningsvärk däremot kommer jag vara stel i ryggen. Och nu är det "Idol" premiär på tv4 PLUS att tv10 visar Sverige-San Marino. Blir att zappa mellan :P Och sen hoppas vi Sverige fixar det här så jag kan sova gott :)


Världens finaste väska

Fick en ny väska idag, tack mamma! Och finare väska kan man inte få! Varsågod att beundra! :)


What to do??!

Nu sitter jag här, nyduschad och helt slut i kroppen efter dagens träning. Vad ska man göra nu, eller vad orkar jag göra nu?! Antingen bädda ner mig med böcker och läsa ikapp eller softa i soffan framför tv:n... Dagens i-problem jag vet :P Men jag har beslutsångest!

Slut på det roliga

En spännande final! Och vill ni inte veta vilka som vann så ska ni sluta läsa nu! Båda lagen fick göra uppdragen och vara inne i skattkammarn.. Fortets Mästare var bra men inte lika bra som Handbollslaget, som står som vinnare. Nu ska jag försöka dra mig från tv:n och laga mat så jag har till imorgon, både matlåda och efter träningen. Sen får vi se om det blir sängen eller soffan, är inte särskilt trött än.. Däremot är kroppen rätt seg efter gårdagens träningspass. Men det är inte så illa som jag trodde. Ryggen är värst och den lär inte bli bättre imorgon :P Det är bara att bita ihop och köra på!

Finaldags

Ikväll, då är det dags... Finalen i "Fångarna på fortet"! Handbollslaget möter Mästarna på fortet. Må bästa lag vinna :)


RSS 2.0