Ooooops!

MN: "Jag spillde ingenting!"

Okej, tänker jag.. Säkert!

En stund senare ropar jag "PAPPER!"

Där ser ni, Soltorg vs. Haga... :P LÄTT MATCH! :D

Plus minus noll

Portugal förlorade :( , Hultsfred festivalen lägger ner :P .. Peace & Love är i stan ;D

Torres vs. Ronaldo

Jaaa, ni hörde rätt! I denna stund spelas den match jag absolut inte ville skulle bli av. Framför allt inte så pass tidigt in i turneringen som i åttondelsfinal. Spanien-Portugal, 1-0 än så länge.. Må bäste man, eller jag menar lag, vinna ;)


Det drar ihop sig

Idag efter jobbet blev det en snabb dusch och sen vidare mot bandutlämningen. Så nu sitter hela helgens roligheter runt min handled :) Är lite kul för dom har stavat fel på bandet, det står "6 degar av kärlek, budskap & musik". Degar? Dagar? Sak samma :P Hahaha!
Stolta med bandet runt handleden cyklade vi vidare mot Kupolen. (Vi är jag och MN). Var dags för ett nytt glas från donken, det sista för den här gången, det lila. Så nu har jag alla färger för första gången, den ni! Nödvändigt va!? Vi tog iaf med oss maten och satte oss i en park och åt. Hur gött som helst! Vi satt bra länge tills vi orkade ta oss upp och cykla hem med glasen för att sedan cykla vidare till ICA Maxi. Och som alltid när man handlar, handlar man lite utöver det man tänkt. Lika så den här gången! När vi kom ut till cyklarna ångrade vi att vi inte tagit bilen, för hur skulle vi få plats med allt på cyklarna!? Men vi trampade på försiktigt och det gick bra, tills man skulle in i porten! Men det behöver vi inte prata om :P Det håller jag för mig själv!
Sen kom MN över med en läsk-/vattenback som vi köpt gemensamt och så blev det planering inför morgondagen då festivalen börjar på riktigt! :D Räkna inte med så mycket inlägg dom här dagarna, jag har fullt upp... ;)

Peace&Love

Peace&Love festivalen är i stan :D


"Nämen hej!"

När jag var och handlade på ICA Kvantum i söndags stötte jag på en gammal klasskompis, AK. Har inte sett henne på år och dar så det var jättekul att träffa på henne, visste inte ens att hon var tillbaka i stan. Så nu tänker jag höra av mig så vi kan träffas och uppdatera varandra lite om vad som har hänt i våra liv :) Och förhoppningsvis kanske vi kan hålla kontakten bättre och ses oftare!


Ibland är Borlänge en liten stad, men helt plötsligt upptäcker man att den inte alls är så liten som man tror :P

Midsommar 2o1o

Vi var ett stort gäng som befanns oss i Heden, i bröderna GMs sommarstuga :) Ett mycket trevligt och gulligt litet ställe! Vi drog dit tidigt på morgonen när solen fortfarande var framme och molnen inte hade hunnit blåst fram. Men efter vägen stötte vi på några regndroppar men det var ingenting emot vad vi såg efter vägkanten, på ett kalhygge. En älgko (hona) som stog helt lugnt och åt som om ingen trafik fanns 3 meter ifrån henne. Det var rätt mäktigt, men samtidigt lite läskigt med tanke på hur nära vägen hon stod. Såna olyckor vill man gärna undvika. Men vi klarade oss ifrån allt sånt där och kom hela fram :)
Först blev det en lunch med nubbe såklart :D Och efter det hade 3st redan hunnit däcka, dom äldsta. Haha, man blir inte klokare med tiden, vi hade levande bevis för det! Och sen var det bara allmänt trevligt, lite lekar och sånt skoj innan det var dags för grillen att tändas. Eller grillarna rättare sagt :P Vi blev otroligt mätta och sen när JS kom ut med två tårtor förstod man inte hur man skulle få plats med det. Men plats fick det! :) Och gott var det! :)
Sen var det knotten och myggen som förstörde så vi drog oss in i stugan där festen fortstatte långt in på småtimmarna. Man fick inte sova många timmar, men det var det värt!
Tack för ännu en jättetrevligt midsommar!

Trevlig Midsommar!

Jag vill önska hela Sveriges befolkning en TREVLIG MIDSOMMAR! Men framför allt mina nära och kära! Vare sig solen skiner eller regnet öser ner så blir det vad man gör det till, kom ihåg det! Jag tänker då skratta så magen gör ont!


(Det är inte en av mina sötnosar med en krans runt huvudet)


Ps. Don't drink and drive! Promise me that! Ta hand om varandra och var försiktiga i trafiken!

Hejdå Danmark!

Nu har även Danmark, det enda Nordiska landet som var med i VM, lämnat Sydafrika. Det blev bara gruppspel för dom, sorgligt nog! Mina lag bara försvinner ett efter ett..


Inför midsommar 2

Har inte bloggat om vad vi handlade för mumsigt än så jag tänkte ta det nu, fotbollsmatchen jag tittar på är, just nu, inte bra samt halvleksvila.
Som sagt så åkte vi till Coop och där satte det två tjejer som sålde jordgubbar så det handlade vi innan vi åkte :P Ett måste till midsommar enligt mig! Hur som helst, vi började med baugetter och sen vidare till salladen. Blev en köttbricka (med lite olika köttstycken) och rostbiff, lite smörja (t.e.x. mimosasallad) och så grejer så vi kan göra en  god sås till grillbitarna :) Självklart blev det lite annat också som dricka och chips men det är lite onödigt vetande kanske :P Skit samma, nu vet ni iaf vad jag och MN ska äta imorgon. Vi är bortbjudna och blir att första äta en "brunch" och sen till kvällen blir det att grilla :D Sånt gillas! Nu måste jag återgå till fotbollen och packningen, jag försöker varva det så gott det går :P Man vill ju hinna med så mycket som möjligt på kort tid!

En ändring

När vi var iväg och handlade åkte vi bara förbi ICA Maxi, det var så himla mycket folk att vi valde Coop istället. Och det gick hur bra som helst! Var bara det :P

En fin present

Glömde berätta att igår när mamma kom förbi så hade hon en present med sig till mig. Bara sådär :) Min söta gulliga mamma! Och det visade sig vara en Elvis mugg, jag som älskar Elvis :D Gissa om jag blev glad!? Vet inte om jag vågar använda den än, men vi får se, i framtiden kanske :P Tusen tack iaf! Du är BÄST!


Inför midsommar

Snart ska vi dra iväg och storhandla både på Systembolaget och ICA Maxi :) Det drar ihop sig, först midsommar och sen P&L, så det gäller att vara ute i tid! Jag återkommer om vad det blev för götta :P Sillen kan ni iaf glömma!!

En flitig dag

Tvättid stod överst på schemat idag! Men hade även planerat in lite mathandling, förrådsbesök och annat bestyr. Så idag har jag fått massor gjort! Utöver en sak, som var planerat men som jag slapp fixa, mat. Min snälla mamma ville komma förbi med matlåda till imorgon men även till idag, och det tackar man inte nej till. Så hon kom förbi och  erbjöd sig hjälpa mig bära upp mina sommarskor (flip-flops, slip-in, sandaler och ballerinaskor) och två fläktar från förrådet. Dom behövs verkligen nu när det är så varmt ute, skönt när det fläktar runt lite i rummen annars står det still! Och sen åkte vi och handlade. Dock inte inför midsommar, det ska jag och MN göra imorgon, så det blev bara nödvändiga ting för min del som frukost och lite frukt! :)
Och självklart har jag hunnit med att se båda matcherna som spelades idag, eller iaf den som visades på tv4:a och nu snart en på svt1. Dom spelar ju fyra matcher om dagen nu istället för tre, så man hinner bara se två matcher per dag. Men det gör mig ingenting, än så länge iaf! Så länge inte mina favorit lag krockar så är det lugnt :P

Au revoir!

Så säger vi tack, för visat intresse, å hejdå(!) till Frankrike för detta VM.
Vilka sopor!



Diskberget är besegrat

Har mått dåligt när jag gått in i köket pga all disk! Och det blir inte direkt bättre när man ignorerar det heller :/ Bestick, frukostskålar och glas började sina sakta men säkert. Men nu så, jag tog mig i kragen och tog tag i saken. Och vips så var allt rent :) Så enkelt det är, det gäller bara att komma igång. Tänk om man kunde göra samma sak med huvudvärken, va skönt det hade varit!


Lina vs. Disk, min vinst ;D

Huvudvärk!

Idag har jag drabbats av en frukansvärt envis huvudvärk! Den finns där, ligger och myser och gör sig påmind alltför ofta. Kan den inte bara göra sitt och sen lämna mitt huvud ifred!? Måste den retas med mig?!


P&Ls spelschema

Nu känner man att det är dags, P&L är snart i stan och det har redan börjat växa fram stora vita tält lite här och där samt inhängnader. Och spelschemat är äntligen öppet för alla att kika in. Dock är jag jättebesviken! :( Inte alls nöjd, fredagen kommer bli jobbigast medans dom andra dagarna kommer bli lugna, massa dötid till att sitta och chilla bra länge. Hur ska detta gå!? Återkommer med svar..

VM vs. TL&ToT

Missade Portugal matchen idag :( Men jobbet kallad, så jag hade inte mycket till val. Får se Spanien ikväll istället. Och för er som inte är så fotbollsintresserade har ni "The Life & Times of Tim" på kanal 5, 22.30. Jag hoppas att jag hinner med båda :)

eller ???



Just nu håller jag på att svettas ihjäl i lägenheten, måste vara över 30grader här inne.. Får ta mig i kragen och gå ner i förrådet och hämta upp fläktarna jag har där. Men det hinns inte med före matchen, så det får bli imorgon, får bli en dusch istället :)

Lite kort om det som hänt

Den 16e
Första Spanien matchen i VM, snacka om att man väntat i onödan! Förlorade med 1-0, inte okej! Tur man hade trevligt sällskap av JG som man inte träffat på bra länge. Kan bero på att han inte är kvar i stan, men ändå. Nu är det iaf min tur att hälsa på hemma hos honom! :)

Den 17e
Blev fotbollsdag hemma hos mamma och pappa. Frankrike är sämst! Vad har hänt med förbundskaptenen!? Sparka honom NU! Han är usel! Frankrike kan bättre, mycket bättre!

Den 18e
FEST!!! Men först bowling! :) Jag var bättre än jag trodde, men var sämst av dom jag spelade mot. Men jag var inte långt ifrån, så det var tufft! Vi var 3st på 5-6banor och sen blev det öl. Efter 22-tiden blev det mer öl hemma hos MN, samt en hel del Wii-dance och Mario kart. En helt sjukt galen kväll! Me like! "För jag har ramlat på cykeln, för jag har ramlat på cykeln, för jag har ramlat på CYKEEEELN, FYFAN vad jag är BRA!"

Den 19e (iförrigår)
Bröllop! Men som tur är inte mitt! :P Behöver jag säga mer!? Ingen kan ha undgått att höra/sett/läst något om detta. Jag kikade för att se fina klänningar och smycken, och det fick jag ju göra :) Nöjd!

Den 20e (igår)
Blev två filmer på myssöndagen. Först "Fucking Åmål" och sen "Systar i jeans". Var meningen att vi skulle se "Gudfadern" men kvalitén var inte den bästa. Så det får bli en annan gång. Man skulle kunna säga att det blev en tillbaka-blick-från-våra-tonårs-liv :)



FÖRLÅT?!

Jag har två bra ursäkter för mitt sega bloggande dessa dagar.
1. Jag har knappt varit hemma. Plus mycket fotboll!
2. Mitt internet cpar sig HELA tiden! Loggas ut och in, vilket gör att man skiter i det till slut!

Jag ska uppdatera er så fort jag kan. Återkommer, I promise!

Angående min blogg

Jo, har glömt att säga åt er att om ni vill se "hela" min blogg så rekommenderar jag att använda Mozilla Firefox och inte Internet Explorer. Jag vet att det finns en kod som gör att allt visas oberoende på vilken sida ni använder, men jag har inte hittat den än. Men ska försöka åtgärda det så snabbt jag kan, om jag minns :P Det är nog det största problemet! Men som alltid gör jag mitt bästa! :)

Som jag väntat

Nu kommer första inlägget om Fotbolls-VM, kunde inte hålla mig längre, har ju setat och väntat på denna dag. Har sett mer eller mindre alla matcher förutom två, en igår och en idag. Men den senaste matchen fick man bara inte missa, Elfenbenskusten-Portugal. Nu slutade ju matchen 0-0 vilket gjorde mig lite besviken, men jag fick iaf över 90 minuter ihop med min Cristiano Ronaldo! :D Åh, han är för snygg! Det enda som drar ner idag är hans lilla filmning i matchen. Sånt tycker jag verkligen inte om, låt italienarna hålla på med det. Så på ett sätt var det bra att han fick ett gult kort, tråkigt bara att han fick det för fel sekvens! Nu väntar jag spänt på Spaniens första match.. Men först, Brasilien-Nordkorea.



Bra serie

Förra veckan var det premiär för den nya serien på kanal 5, "The Life & Times of Tim". Det blev en skrattfest så man får ju inte missa avsnitt 2 ikväll, 22.30. Det tänker iaf inte jag göra! :)



Antagningen

Läste nyss ett mejl från Antagningen. Där skriver dom, jag citerar, "Antagningen har nu granskat din anmälan och dina meriter (betyg, intyg, etc.)." Så nu händer det grejer :) Nu är det bara att vänta till slutet av juli eller början av augusti på sin dom. ÅÅåh, jag nästan, bara nästan, längtar dit! Man vill inte att sommaren ska vara över men samtidigt vill man veta om det blir plugg i höst eller om det blir jobb. Det är lite spännande att inte veta hur ens framtid kommer bli. Ska jag plugga kommer mycket ändras annars blir det samma gamla vanliga vardagar som innan är jag rädd för. Fast jag klagar inte, jag trivs oftast med min vardag :P Men det är alltid roligt med lite förändring! Jag vill plugga :)



Somna till Trotters

Nu ska jag bädda ner mig och kika på ett avsnitt av "Only fools and horses". Har fått lånat alla boxarna av en arbetskompis och är inne på sista säsongen nu. Har tydligen ett avsnitt framför mig att se fram emot! Arbetskompisen skrattar alltid när han frågar om jag sett det än.. Det är något med uppträdande och sång vet jag iaf. Hur som helst, serien är riktigt rolig och absolut sevärd! :) Dock finns den inte i Sverige, men i England (eftersom den utspelar sig där). Så har ni vägarna förbi där någon gång så tycker jag ni ska lägga ut en slant för att införskaffa er något avsnitt! :) Det är värt pengarna!


Orden sviker

Jag har ett problem! Jag blandar ihop orden.. Jag skulle googla på Sveriges län och skriver Dalarnas län, jag säger kebabsallad men menar pizzasallad, jag läser siffror baklänges (5,3a blir 3,5a osv). Det kan vara väldigt roande för dom som lyssnar men bra jobbigt för mig som pratar. Ibland reagerar jag inte själv på det :P Tur man inte har många föredrag längre eller har ett jobb som innebär att prata inför folk. Isåfall hade jag fått IG eller sparken på en gång. Och det hade inte varit lika kul. Hoppas det bara är en fas, annars kanske man ska lägga in sig, Säter ligger ju rätt nära ;)

Bygge på balkongen

Idag har jag och pappa, (mest pappa), gjort iordning på min balkong. Hyllplanet är på plats och ölkylen är påslagen. Så nästa helg blir det invigning! Då ska kylen vara smällfull med öl, köttet ska svettasgrillen och vädret får vara hur det vill. För nu äntligen börjar min balkong bli som jag vill! :)

Först 3st, sen 6st, nästa 9st...?

Just ja, har glömt berättat vad jag gjorde i torsdags!
Min familj åkte hem till några andra Holmbergare och hälsade på för dom har utökat sin familj. Med 6 kaniner :) Min kusin håller på med kaninhoppning och nu har hon parat sin hona med sin hane, så första kullen var på 3 grabbar. En skulle hon behålla och dom andra två är sålda. Men bara någon dag efter att första kullen kommit så upptäckte dom att det var en till kull på gång :P Ni vet ju vad man säger om kaniner ;) Hehe! Hur som helst, för ungefär 1 månad sen kom hennes andra kull, som bestod av 6st småkaniner. Och gissa om dom var söta?! Skulle kunna sno med mig hem allihopa!! :) Dom ska också säljas, så är det någon som är intresserad så säg till!

Fredagsmys med mamma

Den årliga balkongfesten gick av stapeln igår så mamma var själv hemma medan pappa var ute och roade sig. Så jag åkte hem och höll henne sällskap. Vi gjorde tacos och städade ur mitt gamla flickrum, har visst inte flyttat helt och hållet för hade rätt mycket där kvar som är mitt :P Och då är det ändå 3 år sen jag flyttade, hehe! Och sen kikade vi på 3:ans fredagsfilm, "The Wedding Planner". Man var rätt seg efter en veckas jobb så det var skönt med en lugn fredag! När jag kom hem runt 00-slaget var det fest hos grannen längst ner. Tur man var trött så man kunde somna utan problem :P


"Vart bor jag?!"

När jag och MN cyklade hem från jobbet idag så hade du kunnat skett en olycka! Jag cyklar på höger sida och hon på vänster och när jag försöker svänga vänster åker hon fortfarande rakt fram, som om hon glömt vägen hem. Så jag får lov att peka och säga "sväng" åt henne :P Då kommer hon på sig själv att hon är "ute och cyklar" som man brukar säga. Men som tur var gick det bra och vi klarade oss oskadda. Det är inte lätt när man är nyinflyttad, kan lätt bli svårt att hitta hem då, eller hur MN?! ;)

Boken är i mina ägor

Idag fick jag Stephenie Meyers nya bok om Bree Tanner som vi fick lära känna i Twilightsagan, bok nr 3 ("Ljudet av ditt hjärta"). Har ni läst de 4 böckerna men inte minns Bree så är det inte så konstigt, för hon är bara med i max 10 rader :P Den nya boken heter "Bree Tanners andra liv". Jag tror inte jag behöver skriva något om vad den kommer handla om, vare sig ni läst de andra 4 eller inte. Nu väntar jag bara på fint väder så jag kan gå ut i solen och njuta av värmen och boken! :)


9:ornas bal

Jag och mamma har sett otroligt många läckra bilar idag. 9:ornas bal är kommen och då hör ju en tuff bil till :) Och efter man sett den ena raggarbilen efter den andra så är man bra sugen på att skaffa en själv! Hade jag råd hade jag redan gjort det. Kanske ska önska mig en i present till nästa år ;) Hehe!


(bilderna är inte från balen, men här har ni lite inspiration)

Mina presenter

Ni kanske undrar vad man får som 22-åring i paket?
Jag kan säga, utan att låta bortskämd, att jag fick allt jag önskat mig! :)
Jag fick två nya kuddar i sängen, så nu kommer jag sova underbart varje natt! Så fick jag Leila Lindholms nya kokbok "one more slice" och så fick jag sponsring till ett bärbart piano och/eller en flygbiljett. Jag kan välja att lägga alla pengar på en sak eller dela upp det hela. Kommer bli svårt att välja! Och självklart fick jag en jättefin blombukett! Sånt gillas, är så fint med blommor på bordet. Sen saknar jag en present från min bror, men den lär väl dröja antar jag :P Men, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! :) Presenterna får 5 kramar :)


Världens bästa helg!

Eftersom jag fyller år idag, måndag, så fick jag fira min födelsedag i förtid. Så jag passade på med en hel helg =) Man ska inte skämmas för att man fyller år, lika bra att ta i när man har chansen! Så det här var min helg, även kallad "Världens BÄSTA helg" enligt mig =P

Fredag:
Fint väder eller rättare sagt, underbart väder! Varmt och skönt, så som en sommar ska vara. MN och jag hade bokat in oss på den sena bion, "Sex and the City 2". Vi började eftermiddagen med att försöka få upp korken ur vinflaskan. Ett helt omöjligt uppdrag tills vi gick hem till mig och hämtade min vinöppnare. Den ägde =) Har ALDRIG varit med om att en kork har setat så hårt som den gjorde, och jag är envis så jag ger mig inte i första taget. Hur som helst, när vi korkat upp satte vi oss och njöt ute på balkongen.
Sen blev det bio dags. Och fan som man är av SATC så säger jag inte ett ont ord om den. Se den! =)
När vi kom ut från biosalongen, och jag ljuger inte nu, höll jag på att frysa ihjäl! Jag skakade och hackade tänder. Men vårt mål var S1 och dit kom vi också. Blev några öl men kylan hade bitit sig fast i mig. Jag slutade inte frysa förens jag kom hem och kunde bädda ner mig i sängen. Dagen ger jag 4 kramar =)

Lördag:
Det fina vädret höll i sig, fortfarande varmt och skönt! Blå himmel, sånt gillas! Jag kopplade av i soffan framför tvn och donade i hemmet. Sen blev det helt plötsligt bråttom, dags att göra sig iordning till middagen. Jag, brorsan och HS tog oss en promenad ner till stan för att käka på Coco Thai. Gissa om det var gott!? Vi beställde en 5-rätters och en varsin öl. Då kan ni tänka er sen hur mätt man blev! Hehe, var jobbigt att gå hem efter det, och ni som vet vart jag bor skrattar förstås nu! MEN det var riktigt drygt! Jag och HS finslipade det sista hemma hos mig och sen drog vi över till MN. Det var inflyttningsfest, aka ÖVERRASKNINGSFEST till MIG =D Jag blev jätteförvånad =P Vi satt och poppade gamla 90-tals hits och mindes den gamla goda tiden =P Och även där försvann tiden bara och det blev dags för Bolanche. När vi kom dit var det dött, men vi livade upp stället! Vi röjde satan på dansgolvet hela kvällen! Och jag träffade min allra första kärlek och blev kär igen! Åååh! Sen såg man en gammal pojkvän och han var sig lik, vilket var kul att se! Får mitt självförtroende att stiga! Han har inte ändrats ett dugg och är en lika stor skit nu som då, tråkigt nog!
Blev efterfest hos MN där PGM somnade i soffan och låg och snarkade. Hahaha, stackarn var trött och jag var hungrig! Vi höll ut till 4 sen var det lika bra att säga godnatt, medans vi fortfarande kunde ta oss hem! Dagen ger jag 5 kramar =)

Söndag:
Idag var det mycket sämre väder! Grått och regnigt! Åskan dundrade till och från hela dagen, förutom till kvällen då det spack upp och blev blått =/ Jag tog mig hem till bror där Hanna fick hjälpa mig med min blogg. Så hon ska ha ett STORT TACK för all hjälp! Utan henne hade inte min blogg blivit så fin som den är idag! Och det kanske man inte kan tro, men det är ett evighetsprojekt! Tar mycket längre tid än man tror! Sen vid 21-tiden åkte jag hem till MN för vår filmsöndag. Jag hade aldrig sett IT så det blev den. Det jag inte hade räknat med var att den var typ 3 timmar lång! Kan väl säga att jag kom hem 00.30.. Filmen var lite halvseg och vi tänkte spola, men det gör man inte i filmer man inte sett, så vi lät bli. MN har sett filmen förut, men hade ingen koll på längden. Fy skäms! Hade jag vetat det hade det blivit en annan film! Men nu har jag sett den och behöver inte se om den. Så enkelt är det med det =) Dagen ger jag 4 kramar =)



Ny blogg och 1år äldre

Premiär för min nya blogg idag, på min födelsedag =)


Hipp hipp hurra! För oss!

Jag hoppas mina trogna läsare hittar hit, vore jättetråkigt om ni försvann i bloggvimlet! Jag ska göra mitt bästa och lite till för att ni ska trivas när ni är här, lika bra som jag gör! Räkna med mycket galenheter =P Jag är bra på sånt! Men det visste ni kanske redan?! ;)

RSS 2.0