Då var det dags igen

Nu är terminen igång och första passet kändes jättebra! :) Ett lagomt pass att börja med, men antar att på torsdag kommer det bli helt annorlunda. Man har ju varit lite lat under sommaren så varken flåset, styrkan och vigheten är kvar :P Så det blir väl att träna upp den igen nu då. Men jag gråter inte över det, det är bara att borra ner huvudet och köra! Kommer få en härlig träningsvärk imorgon! Lika bra att man vänjer sig nu! :)


Jobbigt igen

Jahapp, nu har jag ännu en grej på mitt samvete. Och jag vet inte hur jag ska göra.. Har ju redan bestämt mig angående två saker, men dom andra punkterna finns fortfarande kvar i huvudet och snurrar. Det börjar dock bli ont om tid nu. Jag tycker inte om tidspress, framför allt inte nu!

En lördag med Kalle Moraeus

I lördags var hela familjen Holmberg med mormor och HS till Dalhalla och såg Kalle Moraeus och hans kör, Team Moraeus från tv4:s "Körslaget". Det vi inte visste var att han även bjudit in några andra artister, så vi fick dessutom se Niklas Strömstedt, Jessica Andersson och Malin Foxdal. Den sist nämnda öppnade hela kvällen med kulning. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, typ sångskrik, men googla om ni vill få en bättre beskrivning :P Hehe! Kanske är säkrast! Sen fortsatte kvällen med mycket musik, och självklart var även Orsa Spelmän på plats. Den här kvällen var Dalarna! :) Vi hade jättetur med vädret för när kvällen var slut och vi satt i bilen på väg hem kom regnet :P


Shopping :)

Igår tog mamma och jag en vända runt om i stan, mest för att komma ut och se lite folk. Men typ fyra timmar senare när jag kommer hem har jag två fulla kassar med mig :P Måste tillägga att vi var hem till mormor en sväng och hälsade på också. Och hjälpte henne med lite dataproblem.. Lilla Lina, som mormor kallar mig, fixar allt :) Hur som helst, kassarna innehåll: en svart lampskärm, 7 pocketböcker, olika mappar av alla dess slag, en svart skjorta, ett par byxor och några tidningar. Byxorna kostade 35kr och skjortan 30kr, snacka om fynd va!? :) Jag är jättenöjd!

Fredagsmys med fotboll och Wii

Igår hann jag inte blogga, så jag drar gårdagen lite snabbt.
RP frågade om jag skulle med på fotboll och jag var inte sen med att säga ja. Var skitlängesen jag såg en match (förutom på tv) så jag tyckte det skulle bli skitskoj! Så när det var dags tog man på sig både mössa och vinterjacka och slängde med sig vantar och upp på cykeln för att trampa mot sportfältet. Alla som sett en hel match på fältet VET att det kan vara riktigt kallt där, och så var det även denna gång. Inte skitkallt men tillräckligt kallt för att få en röd näsa :) Tur man hade varma kläder på sig!
Matchen var mellan Jax-Korsnäs och vi hejade på Korsnäs, tyvärr förlorade dom men det var en bra match :) Nu fick man träffa RPs pojkvän också, och han verkar vara en trevlig karl! Efter matchen bar det hemåt igen och byte av kläder. Denna gång blev det myskläder.
Gick ner till pizzerian på hörnet och köpte mig en pizza :) Mums! Och sen kom brorsnor hämtade upp mig. Han hade precis köpt ett Wii så jag åkte dit och käkade och degade i soffan. Wii ÄR hysteriskt! :) Har man aldrig spelat det har man verkligen gått miste om något! Prova det! Ni kommer älska det! :)

Nu har bollen slutat spinna

Tack tack tack till mekanikern som fixade min pärla så snabbt! Var så skönt att komma hemifrån och hämta den :)skönt att det händer något, framför allt att det går framåt ;) Hehe! Så med ett sånt break och pricken över i:et, ett besök hos brorsnor, så kom jag på andra tankar. Precis vad jag behövde! Fick lite mat i magen hos brorsan, tack för det :), och kunde sitta och chilla bara utan att känna någon press... Guld värt! Nu är huvudvärken borta så nu ska jag passa på att mysa ner mig i soffan till Solsidan :D

Åh nej...

Jag har lyckats med något jag egentligen inte vill lyckas med. Shit! Vad gör jag nu då!? Är alldeles virrig nu så huvudvärken står och knackar på!!! Jag kan inte slappna av heller.



Hur ska jag kunna sova inatt?!!

Sannigshumor

Thomas Bodström, killarnas svar på "killar-kan-inte-göra-två-saker-samtidigt!" Dessutom erkände han det också! Hahahahaa, det var faktiskt pinsamt att se :P Om ni har chansen så kolla på Fångarna på Fortet-reprisen när det är Handbollslaget vs. Fotbollslaget, så får ni också bevittna det!




Sen blev jag nog lite kär i Niclas Alexandersson igen
:P Hehe!

Ett kärt återseende

Idag gjorde RP ett gästspel på jobbet, och blir kvar till fredag :) Hon är sååå saknad, så det gäller att prata ur sig nu när hon är på besök! :) Annars träffar man inte på henne alltför ofta om vi säger så :( Förra sommaren åkte jag och hälsade på henne med denna sommar blev det inte av. Får försöka bättra mig på den fronten för hon är hur go' som helst!

Det händer grejer

Nu på eftermiddagen fick jag ett samtal om att min pärla var välkommen till mekanikern. Och förhoppningsvis kunde jag hämta hem pärlan redan imorgon :) Nu vill jag att alla ska hålla tummarna för att min pärla vill vara med mig några år till! Har inte råd med ny bil, än...
Och för kanske 30min sen så fick jag världens leende på läpparna! Jag är såååå glad :D Kan bara säga att jag kommer att bli mer upptagen framöver, på gott och ont! Jag ser verkligen fram emot det iaf!

En jobbig dag

Imorse mådde jag illa, efter lunch fick jag huvudvärk och till eftermiddagen var jag däckad!
Alltså, först jobba och sen dega i soffan.. Kul dag va!? :/

En tanke...

... skänker vi till MNs familj som tog ett svårt beslut idag, att avliva Fia. Men jag vet att hon håller koll på oss från katthimlen :) Och att hon mår bra!

En tyst minut...

Det är tillbaka...

Fångarna på Fortet!



Är 13år sen tv4 visade det första programmet på tv och nu är det tillbaka i rutan. Jag tänker ge det en chans, tänker ni?

Lite irriterande!

I torsdags när jag skulle logga in på studera.nu så strulade det hela tiden så efter många om och men la jag helt enkelt ner det. Sen på fredagen skulle jag kolla om det gick bättre, men ikke. Då står det att det är teniskt arbete fram till måndagen den 23e kl.9.00. Mmmm, SÄKERT! NU är klockan snart 17.30 och det går fortfarande inte att logga in! Man kan inte ha hemsidan under tekniskt arbete i dessa tider! Det är riktigt frustrerande!

Så här står det nu:
"Tekniskt arbete pågår
På grund av tekniskt arbete kan du tillsvidare inte logga in på Dina sidor eller söka bland kurser och program."


Skärpning!

En smart sak

När min kompis DJ fyllde år fick han boken "1 smet 100 muffins" av mig, för han ÄR muffinmonstret! Så jag tyckte den passade honom som  handen i handsken! Och så idag, några månader efter min födelsedag fick jag min present. (Kanske måste tillägga att han inte bor i stan, så vi ses inte så ofta och det är därför det dröjt med presenten). Det var en inbjudan till en muffinskväll :) Jag väljer vilka sorter och han bakar :D Smart va!? Att använda sin egen present till en annans. Alla kanske inte uppskattar sånt, va vet jag!? Men jag gjorde det iaf! Blev jätteglad! Nu ska jag bara försöka få in en tripp till honom i schemat.. Och som ni redan vet är det rätt smockat :/ Men det ska nog gå bra, det här går ju före ett och annat om vi säger så :P Hehe!


En kväll med Stiko Per

Igår var det "gårdsfest" för oss Lyckan-barn :) Och som trubadur hade vi Stiko Per Larsson. Kvällen var trevlig och tog slut snabbt. Så det blev en cykeltur hem och där stod MN och väntade, pizza dags! Så man fick sig en uppdatering om deras kväll och hon en om min samt att magen blev mätt! Två flugor i en smäll! :)

Woohooo!

Nu har jag äntligen bytt örhängen i två av mina piercingar i örat. Har tänkt gjort det jättelänge, men sen så går det i vågor och blir aldrig gjort, förens idag :) Och det blev jättefint! Nu är det bara en kvar att byta ut men den har jag inget smycke till än, så jag får väl ta tag i det i veckan.
Var jättepilligt så det kändes nästan hopplöst, provade till och med med en tång. Men den var för tjock, så till slut fixade jag det själv utan redskap :) Och nu har både mamma och pappa kontrollerat så de nya smyckena sitter fast. Så till sist, jag är jättenöjd! Och glad :)

Dagens horoskop

Tvillingarna (21maj-20juni)
Lugna aktiviteter passar dig fint just nu. Du kan behöva få vara dig själv ett tag i dag.

Och jag som ska iväg och träna nu på förmiddagen och ikväll blir det en "pubkväll" med trubadur. Träningen kommer garanterat inte bli lugn eftersom jag håller på med Muay Thai. Det går inte att ta det lugnt :P Och när ska jag få tid att vara själv? Hmm.. Måste planera in en stund så jag får vara lite ensam idag då! Eller syftar dom på att jag ska ta en kall Norrlands guld? "När du vill vara dig själv för en stund"

Rösta!

Rösta fram 2010 års Dalahäst!

Det är Dalarnas tidningar som har tävlingen och det går att rösta fram till den 22augusti. Så skynda!

"Rösta på den genom att sms:a DALAHAST (mellanslag) följt av numret på den häst du röstar på (i detta fall 10). Skicka till nummer 720 23. Glöm inte att uppge ditt namn. (Varje sms kostar 10kr + eventuell trafikavgift)."
Man kan vinna trisslotter...

Det är min kusin med häst som är med och tävlar, och självklart stöttar ni väl oss Holmbergare!? :)


"10. Smidde

Ras: Korsningsponny Ålder: 19 år Ägare: Johanna Holmberg, Borlänge
Det här är Smidde. Han är matte Johannas absolut bäste vän. Vad hon än hittar på är han med på noterna och gör sitt bästa. Smidde älskar mat, och är speciellt förtjust i att bli bortskämd med morötter. Han förtjänar verkligen att bli årets Dalahäst, för att han är en så snäll och trogen vän, som alltid finns där för matte Johanna och varje dag gör henne lika glad.
"

Han har helt rätt

I veckan sa en snubbe på jobbet "Det första jag tänker på när jag vaknar är hur skönt det ska bli att gå och lägga sig ikväll!". Och jag håller med, framför allt när dagarna är extra jobbiga som dom två sista veckorna varit! Men vilket kul liv det låter som vi har, eller hur!? :P

Fullt upp

Hej hopp på er!
Nu ska ni få höra..

Hemmet = Katastrof!
Hjärnan = Tänker för mycket
Kroppen = Är sliten
Kalendern = Fullbokad
Sängen = BÄST!


Det är för mycket för mig nu. Hur ska jag orka och hinna med allt? Behöver en hemhjälp som ställer upp gratis :P Någon? :)

Bortskämd, för en stund

Idag kom min kära vän MT hit och lagade mat åt mig :) En födelsedagspresent som uteblivit fram tills idag! Har inte träffats på jättelänge, båda är lika kassa på att höra av sig. Men så är det i vuxenlivet, man hinner inte med allt. Så idag tog vi igen lite tid. Och som alltid, lika trevligt!
Han kom hit med en matkasse och satte igång direkt. Jag lyfte inte ett finger :) Hehe! Fast jag dukade, men jag blev rastlös :P Maten blev jättegod! Kommer stinka vitlök, men vad gör det!? Det är gott!
Så nu är man mätt och belåten efter maten, trött och sliten efter arbetsdagen, snart dags för sängen! Känner att jag är värd att krypa ner tidigt ikväll! God natt med er, sussa sött!

Naturkatastrof, nästan...

Att man inte lär sig! Nu har det snart gått en vecka sen jag klippte mig och jag tar fortfarande för mycket schampoo och balsam i håret när jag tvättar det. Vilket slöseri.. Och vilket onödigt inlägg, men jag hade inge bättre att skriva om :P Haha!

Undra hur det ser ut om fem år?!!

Satt och kikade igenom lite kort på datorn, och kolla in skillnaden!

Första kortet är från skolbalen -04 och det andra är från en nationsbal -09. Då var det CocaCola och fem år senare är det två glas champagne! ;) Men klänningen passar fortfarande! :D


Här kommer skorna..

Lovade HA att jag skulle lägga ut en bild på mina skor jag hade på min kusins bröllop som var för ett år sen. Så här är dom! :)



En förvarning!

Imorgon är det fredag den 13:e. Så snälla, lova mig att ni tar det försiktigt imorgon allihopa nu! Gör inga dumheter, låt mig sköta det ;)


Lite internt...

Det är inte okej att filma mig när jag äter!
Och framför allt inte på jobbet! Då har man alltid bad-hair-day!
:P

Dagens horoskop

Tvillingarna (21maj-20juni)
Dina shoppingvanor kan förändras på något sätt idag. Tänk på att inte göra någonting förhastat.

Och jag som inte har tid att shoppa idag!! :( För det måste ju bli till något bättre med tanke på att jag lämnat plånboken hemma dom senaste gångerna jag varit och "fönstershoppat" :P Men det finns inget jag vill ha just nu heller, så kanske är lite därför det inte blir nå påsar med sig hem.. Hmm...

Bad news

Värsta dagen hittills! Och vet ni vad? Jag längtar inte till nästa vecka, för då är vi bara 2 :( Men vi hade iaf tur med vädret :P Kom en störtskur men den försvann lika fort, dock spöregnade det när man skulle hem. Men skit samma, det är en pissig dag ändå!
Hoppas lite pizza med bra sällskap kan få en på bättre humör! :)

Nu är det klippt

Så sant som det är sagt, nu har jag klippt mig.
Så nu är det bara att skaffa sig ett jobb kvar då :P
Eller i mitt fall, en utbildning :D


Dagens horoskop

Tvillingarna (21maj-20juni)
Ditt rykte i arbetslivet kan påverkas på nåt sätt idag- förhoppningsvis till det bättre. Var lugn.

Så fan heller, jävla skit helvetes dag, IGEN!

31 augusti

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!!?
Så jag suckar istället..

Har inte vinden vänt?

Om man haft en riktigt usel arbetsdag, och då menar jag en helvetesdag, borde inte eftermiddagen/kvällen bli precis tvärtom då? För att det ska ta ut sig menar jag!?? Jag hoppas då det iaf!

En helg i Uppsala

Alla som varit i Uppsala vet vilken fin stad det är! :) Och ni som aldrig varit där, åk dit!

För ungefär en månad sen var jag och hälsade på min J som bor just i Uppsala. Det var en helg när värmen fortfarande tog kål på oss alla :P Så på fredagen när jag kom var det redan bestämt att vi skulle grilla ihop med några vänner till honom. Så det blev först en vända hem till hans nya lägenhet, ner till mataffären och sen vidare för att träffa på vännerna. Vi satte oss i en park nere vid ån och hade utsikt över en båt som var restaurang/bar och hade turen att dom hade en trubadur den kvällen :) Var jättemysigt att sitta där och äta och grabbarna var trevliga trots att dom tycker dalmål är kul att härma :P Och på lördagen blev det minigolf. Jag var den bättre av oss men konstigt nog förlorade jag ändå, men bara med ett enda slag. Ett enda! Men jag är ingen dålig förlorare och tog förlusten med en klackspark. Det roliga i det hela var att min J spelade med barnklubba, det märkte vi när vi spelat klart och lämnade klubborna. HAHA! Btw, var två kändisar (c-kändisar men ändå :P) som spelade samtidigt som oss. Om ni sett på Idol vet ni nog vilka det är, nu har dom ett band som heter RE-bound. Rabih och Eddie. Hur som helst, på söndagen åkte jag hem så då blev det chillning framför tv:n tills tåget gick..

Sista helgen

Nu är min semester slut, så det har var sista helgen i friheten :P Hehe!

I fredags var jag med mamma och pappa i Falun och shoppade, jag utan handväska samt plånbok. Så det var bara mamma som shoppade. Visst har jag blivit duktig? Man skulle kunna säga att jag är Spara nu :D
I lördags tränade jag Muay Thai för första gången på 4månader. Det var riktigt kul och skönt att komma iväg och äntligen känna sig lite nyttig för en gång skull på hela sommaren ;P Sen till kvällen var det fest så det var bara att ladda om efter träningen. Och det gick finfint :) Kvällen var riktigt trevlig och ute på krogen träffade jag på både DJ, ME och JK. JK har jag inte sett på år och dar så det var otroligt kul att träffa honom! Han blev alldeles paff, såg chockad ut när jag kom och sa hej. Så det blev efterfest ihop med han och hans kompis, PGM och JGM, självklart jag och MN också. Först mat och sen lite Guitar Hero, snacka om att vara ringrostig! Men det gick bra ändå :P Kom hem vid halv fem snåret och då var det bums i säng! ZZzzz...
Idag gjorde det ont att kliva upp ur sängen! Det gjorde ont att lägga sig i soffan och ta sig upp därifrån. Ja, ni förstår, gårdagen gör sig påmind genom träningsvärk! Tur man inte blir bakis för det hade inte varit en bra dag. Sen drog jag, mamma och pappa till Sågmyra och fikade och kikade runt lite och sen vidare till Tulavippan :) Jag handlade ingenting, handväskan och plånboken hemma än en gång! Stolt! Och nu till kvällen blir det nog hemmamys ;D Gilla!

Tusen TACK!

Glömde skriva det i förra inlägget. MNs mamma och T hjälpte ju mig med matsalsbordet så jag fick hem det. Det gick inte in i bilen och MN (som också var på IKEA) hade släp så jag lånade lite plats av dom! Jättegulligt av er!! :)

Ett besök på IKEA

Idag bar det av till IKEA...



Konstigt nog handlade jag i princip ingenting, mot vad jag brukar göra :P Köpte ett matsalsbord och sen bara nå småsaker (servetter). Visstja, blommor också.. Till mina tomma blomkrukor i fönstren! :)

RSS 2.0