Midsommar 2o1o

Vi var ett stort gäng som befanns oss i Heden, i bröderna GMs sommarstuga :) Ett mycket trevligt och gulligt litet ställe! Vi drog dit tidigt på morgonen när solen fortfarande var framme och molnen inte hade hunnit blåst fram. Men efter vägen stötte vi på några regndroppar men det var ingenting emot vad vi såg efter vägkanten, på ett kalhygge. En älgko (hona) som stog helt lugnt och åt som om ingen trafik fanns 3 meter ifrån henne. Det var rätt mäktigt, men samtidigt lite läskigt med tanke på hur nära vägen hon stod. Såna olyckor vill man gärna undvika. Men vi klarade oss ifrån allt sånt där och kom hela fram :)
Först blev det en lunch med nubbe såklart :D Och efter det hade 3st redan hunnit däcka, dom äldsta. Haha, man blir inte klokare med tiden, vi hade levande bevis för det! Och sen var det bara allmänt trevligt, lite lekar och sånt skoj innan det var dags för grillen att tändas. Eller grillarna rättare sagt :P Vi blev otroligt mätta och sen när JS kom ut med två tårtor förstod man inte hur man skulle få plats med det. Men plats fick det! :) Och gott var det! :)
Sen var det knotten och myggen som förstörde så vi drog oss in i stugan där festen fortstatte långt in på småtimmarna. Man fick inte sova många timmar, men det var det värt!
Tack för ännu en jättetrevligt midsommar!

Kommentarer
Postat av: Maria

Va en trevlig kväll =)

2010-06-28 @ 22:25:19
URL: http://mosterloppen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0